Gençlerbirliği Galip

Bursa  2. Amatör Lig 8.Grup’ta 4 haftada Gemlik suni cim sahada  Gemlik Gençlerbirliği ile Çakırlı spor takımları karşı karşıya geldiler. Maçı ev sahibi takım 2-1 kazandı.

Güneşli bir havada  bir havada oynanan maça iyi başlayan ev sahibi Gemlik Gençlerbirliği karşılaşma boyunca rakibi Çakırlı spor karşı üstün futbol oynadı. Mavi Beyazlılarda ilk golü 57. Dakikada  Tansel  yaparken diğer ikinci gol Onur’dan geldi.

Gemlik galibiyetinden dolayı tüm futbolcularını kutlayan Antrenör Alpaslan Bilgin, “Bizim için iyi Oyunun belli bölümlerinde kötü oynadık, kendi bireysel hatalarımızdan bir gol yedik. Maçı genelinde oyunun hakimi bizdik. Çok gol kaçırdık. Biraz daha dikkatli olmamız lazım. İkinci yarı özellikle daha iyiydik ve oyunumuzu rakibimize kabul ettirdik. Çok iyi oynadığımız maçı kazandığımız için mutluyuz. Yemekten dolayı Başkanımız Alican Durdu’a teşekkür ederiz” dedi.

“GALİBİYETLERİN DEVAMINI BEKLİYORUM”

Galibiyetin devamı gelecek  Durdu, “Galibiyetlerimizi sezon sonuna kadar devam ederek şampiyon olmak için var gücümüzle çalışacağız. Tüm oyuncularımızı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Galibiyetlerin devamını bekliyorum” Alican Durdu, Bizleri desteklerinden dolayı ve bugün bizi ağırlayan Konya Başak Pide Salonu  işletme sahibi Tekin Rama,  çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KONYA BAŞAK PİDE SALONU’NDAN MORAL YEMEĞİ

Konya Başak Pide Salonu  işletme sahibi Tekin Rama,  tarafından moral yemeği verildi.  tüm futbolcuların ve yönetim başta olmak üzere taraftar gruplarınındı katıldığı moral yemeğinde  futbolcu ve yöneticiler işletme yetkililerine teşekkür ettiler. İşletme sahibi Tekin Rama,   ise her zaman takımın yanında olduklarını ifade ederek, “ Biz her zaman Gemlik Gençlerbirliği yanındayız inşallah ligi şampiyon alarak bitirecek. İlçe şampiyonluğu özledi. Bizlerde elimizden gelen desteği veriyoruz. Gençlerbirliği futbolcu ve yöneticilerine başarılar diliyoruz ” diye konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.