Marmarabirlik’te Demir Yeniden Aday

72 Nolu Gemlik  Zeytin Tarım Satış Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanlığını 2016 yılının Nisan ayından bugüne yürütmekte olan İbrahim Demir, 25 Şubat Pazar günü yapılacak seçimli genel kurulda tekrar aday. Demir’in listesini, muhasebe müdürlüğünde uzun yıllar görev yapan  ve emekli olduğu günden bugüne Birlik Yönetim Kurulu üyesi olan Osman Bostancı’nın da  desteklediği biliniyor.

Marmarabirlik Gemlik Kooperatifi’nin genel kuruluna sayılı günler kala mevcut başkan İbrahim Demir ve ekibi, ortaklara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Her fırsatta üretici ile birlikte ve üreticiden yana olan bir anlayışla zeytin üreticisinin yüzünü güldüren Demir,  ziyaretlerinde yeni yapılacak olan depolama tesisi ve idari bina ile  ilgili  de bilgiler veriyor.

Güçlü ortak ve  güçlü kooperatif   ilkesiyle çalıstıklarını söyleyen Marmarabirlik Gemlik Kooperatifi Başkanı İbrahim Demir “Bugüne kadar ortaklarımızın refah seviyesini arttırmak gayretli çalşmalarımız oldu. Bundan sonra da aynı duygularla görevimize devam etmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik için tekrar yönetime adayız. 26 Şubat’ta hizmetlerimize kaldığımız yerden  tekrar devam etmek istiyoruz”dedi. Demir, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Önce ortak ilkesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gemlik Kooperatifimize yıllar sonra 5 bin tonluk modern bir tesis kazandırıyoruz. Ortaklarımıza gübre ve zirai ilaç desteğimiz sürecek. Birlik yönetimimizle uyumlu bir şekilde çalışarak, ortaklarımıza daha iyi imkanlar sunmak asli görevimizdir. Yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurulumuzda bir olmayı birlik olmayı ve Gemlik Kooperatifini daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. ”

Demir’in listesi aşağıdaki isimlerden oluşuyor;

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

İBRAHİM DEMİR

FARUK BESLİ

MUHSİN CANDAR

İLHAMİ ÇETİN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

AHMET SAL

İLKER KEŞKEK

AKİF ALABAY

ALİ SEYMEN

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.