Kaymakam ve Kurum Müdürlerinden AK Parti ziyareti

Kaymakam Gürbüz Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Bnb Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik’te bulunan kurum müdürleri ve temsilcileri Gemlik Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam ve Kurum Müdürlerini İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette ilk sözü alan Yaşar İslam; ”Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Savaş durumundayız. Böyle bir dönemde, birlik en önemli olgudur. Kurum müdürlerini birlik ve beraberlik içinde görmek, bizleri sevindirdi. Sizlerin içindeki uyum da, birlik ve beraberliğin örneğidir. Bizler de, elimizden geldiğinde bu birliğe katkı sağlayacağız. Bürokrasi ve siyasetin uyumu, ülkemize ve ilçemize önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Arından söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ”Böyle önemli dönemlerde, birlik olmak gerekir. Müdürlükler, makamlar hizmet için olmalıdır. Bu görevler emanet görevlerdir. Devlet ve millet için yapılması g erekir. Bizler de siyaset ve bürokrasinin uyumundan yanayız. Her ne kadar siyaset ve bürokrasinin kulvarları farklı olsa da, hizmet noktasında birleşiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.