MHP’den Türk Metal’e hayırlı olsun ziyareti

MHP Gemlik İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta kongresini yapan Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimini Şube Başkanı Kemal Durmaz, MHP’de de uzun süre ilçe başkanlığı yapmış ve başkan adaylığı görevini üstlenmiş Mehmet Kayaoğlu ve sendika yönetimi karşıladı.

Ziyarette konuşan ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ”Türk Metal Sendikası, sendikacılık alanında örnek teşkil ediyor. Size, yönetiminize ve iş dünyasına kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir sözleşme imzaladınız. Sözleşmenin işçiler adına önemli getirileri var. Bizler de, dışarıda bunu memnuniyet ile karşılandığına şahit olduk” dedi.

Türk Metal Sendikası Başkanı Kemal Durmaz ise; ”MHP, hem ülke genelinde, hem de ilçemizde önemli bir hareket ve siyasi partidir. Kongremize de önemli katkı sağladınız. Aramızda, arkadaşlarınız da var.  Bizlerin işi tamamen işçilerin geleceği. Onlar için çalışıyoruz. Bu anlamda bize destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkürü borç biliriz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.