Borsa Adayından İddialı Sözler

Gemlik Ticaret Borsası Adayı Erkan Eren, yaklaşan seçimler ile alakalı Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Erkan Eren ve yönetimini Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Editörü Yalçın Özkan karşıladı.

İHTİSAS BORSASI

İhtisas Borsası olma zorunluluğunu yenileyen Erkan Eren; ”Borsamızın küçülmesi bizleri rahatsız ediyor. Bu nedenle bir araya gelerek seçimlerde aday olduk. Gemlik’in zeytin konusunda birleşmesini istiyoruz. Kurumlar arasında Gemlik’e katkı sağlamayan kopukluk var. Biz bağları birleştirmeyi ve birlikte hareket etmeyi öncelik edindik. Gemlik’te kayıtlı olan pek çok üye Bursa Borsasına geçiş yaptı. İhtisas Borsası olursak, Gemlik, İznik ve Orhangazi bölgelerini geri kazanabiliriz.

MEZBAHA KURULMALI

Bizim kasap üyelerimiz de var. Gemlik’te önemli mezbaha sorunumuz bulunuyor. Bu nedenle sektör gün geçtikçe küçülüyor. Bizim çalışmalarımız arasında mezbaha da var. Gemlik yeniden bir mezbahaya ihtiyaç duyuyor. Modern bir mezbahanın Gemlik’e önemli kazanç sağlayacağını umuyoruz.

LABORATUAR GEREKİYOR

Gemlik’in önemli önceliklerinden biri de laboratuar sorunu. Pek çok analizi şehir dışında yaptırmak zorunda kalıyoruz. Bize göre rutin çalışmaların dışında, gelişime yönelik yapılacak olan hizmetler daha önem arz ediyor. Laboratuar’ı da Gemlik’e kazandıracağız” dedi.

 

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.