Gemlik Basketbol Kaptanından Maça Davet

GEMLİK BASKETBOL MAÇI KADER MAÇIMIZ 

Kaptan Gökhan Şenol Konuğumuzdu

    Gemlik Basketbol Kaptanı Gökhan Şenol, Gemlik Manşet Gazetesine play off sıralamalarında kader maçı olan Final Spor maçı öncesinde Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret ederek Kazım Bulut’a süreci ve maçın önemini anlattı. Sezon ve müsabaka ile alakalı da kısa bir röportaj yaptık…

   Kazım Bulut; Gemlikli basketbol severler sizi zaten tanıyor. Doğrudan sorulara geçmek istiyorum. Final Spor Maçının önemi nedir?”

Gökhan Şenol; Finalspor Bursa takımı, aynı zamanda sezına şampiyonluk hedefleriyle başlayan takım. Aramızda ise sadece bir galibiyet var. Maçı kazanırsak, sonrasında Finalspor’un puan kaybını bekleyeceğiz. Biz 6’ncı sıradayız, Finalspor ise 5’inci sırada.

   Kazım Bulut; Gemlik Basketbol’dan beklentiler yüksek. Sezonun gidişatından memnun musunuz?

Gökhan Şenol; ”Gemlik Basketbol olarak sezona kötü girsek de, sonrasında önemli aşama kaydettik. İkinci yarıya ise beklenenden de iyi başladık. Takım olarak ritmimizi bulduk. Sezonun kalan maçlarında daha da üzerine katarak devam edeceğiz.

   Kazım Bulut; Son müsabakaları önemli sayıda seyirciye oynuyorsunuz, ilçede spora olan ilgiyi yeterli görüyor musunuz?

UPS gibi önemli bir takımı Gemlik’te konuk ettik. Bizi ilk maçta rahat geçen UPS, ilk yarıda da önemli farka ulaşmıştı. Maçın üçüncü çeyreği için sahaya çıktığımızda, seyircinin enerjisi dikkatimizi çekti. Adeta bizim için itici güç oldular. Hem maçı kazandırdılar, hem de uzatmalarda kaybetme şanssızlığını kırmış olduk. Lige göre önemli sayıda seyirci müsabakalarımızı izliyor. Bilinçli bir seyircimiz var.

   Kazım Bulut; B grubu zorlu bir grup. Play off’da hedefimiz nedir?

Gökhan Şenol; ”Fİnalspor maçı, bizler için adı gibi final olacak. Finalspor maçını kazanırsak, sonraki müsabakalarda da iyi skorlar alırsak, en kötü 5’inci sırada sezonu noktalamak istiyoruz. Bu durumda, A Grubunda 5’inci olan takımı bekleyeceğiz. Biz ilk turu aşacağımıza inanıyoruz. 5’inci sırada saha avantajı karşı tarafta da olsa, biz uyumumuz ve yükselişimizle önemli bir aşama alabiliriz. Sonraki hedefimiz de son 8 olacak. Sonrasında da her türlü sürpriz yaşanabilir.

GEMLİK’İ SALONA BEKLİYORUZ

   Kazım Bulut; Son olarak Manşet okurlarına söyleyeceğiniz bir şey var mı?

Gökhan Şenol; Bir defa daha seyircinin itici gücüne ihtiyacımız var. Bizleri desteklesinler, bizler de elimizden geleni yaparak müsabakayı kazanalım. Önümüzdeki maçın zor olduğunu biliyoruz, seyircimiz müsabakada yanımızda olursa, kazanacağımızı da biliyoruz. Gemlik’in adnı daha iyi yerlerde anmak, basketbolda marka yapmak istiyoruz.

 

GEMLİK BASKETBOL’UN KADER MAÇI CUMARTSİ GÜNÜ SAAT: 17.00 DE GEMLİK İLÇE SPOR SALONUNDA.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.