Zeytinin Başkentinden Zeytin Dalına destek

Afrin de devam eden Zeytin dalı Operasyonuna Gemlik’ten destek geldi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı yürüyüşte, teröre lanet okunurken Afrin Operasyonuna da destek sloganları atıldı.

Gemlik Engelsiz Kafe önünden başlayan yürüyüşe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ülkü Ocakları temsilcileri, ocak mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gemlik İskele Meydanında (15 Temmuz Demokrasi Meydanı) son bulan yürüyüşe, yolda da çok sayıda vatandaş dahil oldu. Yürüyüş sonrasındaki program, istiklal marşı ile başladı, ardından da Şehitlerimiz için dua edildi.

TÜRKİYE’YE ÜSTÜ KAPALI SAVAŞ İLAN EDİLDİ

Yürüyüş sonrasında okunan açıklamada; Zeytin dalı Harekâtının 35’inci günündeyiz. Zeytindalı harekâtının gerekçe ve sebeplerini anlamakta zorlananlar, saptırmak isteyenler var. Terörle mücadeleyi savaş olarak göstermek isteyenler var. Emperyalist kulvarda yer alan Müttefik ülkelerin Türkiye’ye yönelik üstü kapalı savaş ilanını sivil hassasiyeti söylemi ile perdelemeye çalışanlar var.

Bunun iki tarafı var Afrin de taşın altına elini değil bedenini koyan Türkiye ve Terör örgütlerine silah ve destek veren şer odaklarıdır. Afrin operasyonu doğru bir içerikle ortaya koymamız gerekiyor. Ancak bu şekilde doğru kavrayabiliriz. Zeytindalı harekatı Türkiye’nin emperyalizme direnme iradesinin adıdır. Suriye’de oluşturulmak istenen kirli düzen, yüz binlerce insanı evlerinden, hayatından etti. Daeş’i, PKK’yı ve FETÖ’yü bu noktadan değerlendirdiğimizde, ülkemizde yaşananları daha net anlamış oluruz. Operasyonu itibarsızlaştırmak isteyenler, bu kirli ittifakın tarafıdır” denildi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.