Gemlik Basketbol Final Okullarını Devirdi

Türkiye Basketbol İkinci Liginde, Gemlik Basketbol ile Final Okullarını karşı karşıya getiren müsabaka, aynı zamanda B Grubunun da kader maçlarındandı.

MİLYONLUK TAKIMI DEVİRDİ

Gemlik Basketbol’un 1 galibiyet önünde bulunan Final Okulları, sezona şampiyonluk parolasıyla çıkmıştı. 1 Milyon TL’den daha fazla bütçe ile kurulan Final Okulları ile 300 Bin TL civarında kurulan takımın müsabakasında gülen Gemlik Basketbol oldu.

DOLU SALONA OYNADI

Gemlik Basketbol ile Final Okullarının karşılaştığı müsabakada, salon hınca hınç doluydu. Protokolde ise Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdukladir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Hastane Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, Kulüp Başkanı Berkay Bulut ve kulüp yönetimi yer aldı.

SON PERİYODA KADAR FİNAL ÖNDEYDİ

Maçın ilk periyodu savunma ağırlıklı geçti İki takım da sayı bulmakta zorlanırken, ilk çeyrek 15-18 Final Okulları’nın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyrekte de zaman zaman fark kapansa da, tartışmalı hakem kararları sonrasında 30-36’lık Final Okulları üstünlüğü ile ilk yarı sona erdi. Üçüncü periyotta kaptan Gökhan ve Ali’nin gayretleri ile fark kapandı. 47-48 fark son çeyreğe gelindiğinde 1 sayıya indi. Son periyotta da Ali, Gökhan ve Melih ile etkili olan Gemlik Basketbol Cemhan’ın da katkısıyla zorlu rakibini devirdi. Müsabaka 75-68’lik farkla Gemlik Basketbol’un oldu.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK COŞKU

Müsabakanın tamamlanmasıyla maç boyunca takılarına aralıksız destek veren basketbol severler, uzun süre kutlama yaptılar. Takım tarafından Gemlik Basketbol Başkanı Berkay Bulut da sahaya çağırılırken, soyunma odasında kutlamaya Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başhekim Şahmeran Çelenkoğlu da katıldı.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Gemlik Basketbol Final Okullarını Devirdi

  • Şubat 25, 2018 tarihinde, saat 1:16 am
    Permalink

    melih,gökhan,oğuzhan,cem,ali nin aldigi para 350 binden fazla.daha diger oyunculari soylemeden 350 bini gectik.kimse size parayi sormuyor.tebrikler en iyinsiz biliyorsunuz bu isi.yalan dolanla kendinizi parlatmaya calismayin komik duruma dusuyorsunu.oyuncular belli fiyatlar belli.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.