Gesyad, Çocuklarla Playland’da Eğlendi

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, Devlet korumasındaki çocuklarla gerçekleştirdiği faaliyetlere devam ediyor.

Gesyad Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Manşet Gazetesi Editörü Yalçın Özkan ve Bulvar Park İşletmecisi Hamza Aygün’ün ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, devlet korumasındaki çocuklarla PlayLand isimli çocuk eğlence merkezinde eğlenceli vakit geçirdiler.

Eğlence sonrasında Simit Sarayı’nda hazırlanan menü ile yemeklerini de yiyen minikler, Gesyad Yönetimi ve Bulvar Park yetkilileri ile sohbet de ettiler.

Dernek Başkanı Şükrü Deviren; ”Bu güzel etkinlikte öncülük eden Gemlik Manşet Gazetesi editörü Yalçın Özkan Bey’e, Bulvar Park ve PlayLand’da çocuklarımıza imkân sağlayan Hamza Aygün Bey’e teşekkür ederim.

Gemlik’te önemli etkinliklere imza atıyoruz. Devlet korumasındaki çocuklarımızı ayrı önemsiyoruz. Onlar, neredeyse derneğimizin parçası oldular. Son dönemlerde kendileriyle çok sayıda etkiliğe imza attık. Çocuklara yönelik duyarlılık boyutunda Gemlik’in tutumundan memnunuz. Bir yandan diğer faaliyetlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde, Gemlik’teki birlik beraberliğe katkı sağlayacak proje gerçekleştireceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.