YILDIZ; HOCALI KATLİAMINI UNUTAMAYIZ

       Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Hocalı katliamı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi

       26 Şubat 1992 tarihinde dünya kamuoyunun gözü önünde, ermenilerin yapmış olduğu katliamın üzerinden yıllar geçmesine rağmen acıları dinmemiştir. Din birliğimiz ve dil birliğimiz olan dost ülke Azerbaycan’a yapılanlar aslında İslam birliğine ve İslam ülkelerine yapılmıştır. Ermeni diyasporasının uydurduğu sözde ermeni soykırımı  iddialarına destek veren sözde demokrasi temsilcileri ABD ve Avrupa, Ermenilerin yapmış olduğu soykırıma karşı çıkmak bir yana destek vermişler islamı ve İslam ülkelerini her zaman tehdit olarak algılamışlardır. İslam ülkelerine yapılan bu saldırılar, islam birliği kurulmadığı müddetçe maalesef devam edecektir. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın, temelini D8’ler ile attığı İslam birliğine hiçbir iktidar bu güne kadar sahip çıkmamıştır. İslam ülkelerinde yaşanan; terör, iç savaş, kargaşa ve yoksulluk İslam ülkelerinin kaderi değildir. Kurtuluşumuz; İslam birliğinin kurulmasına bağlı olup bu birliği sağlayacak olan tek parti, Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisidir. Sayın halkımıza saygılarımızla duyurulur.

NECMETTİN ERBAKAN HAFTASI BAŞLADI.

       İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Erbakan Haftası ile alakalı olarak da şunları söyledi; “Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamızın aramızdan ayrılışının 7. Sene-i devriyesinde kendisini rahmetle anıyoruz. 02 mart Cuma akşamı saat 20.45’de Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde DİN-BİR-DER Genel Başkanı Sayın Muhittin Yıldırım’ın konuşmacı olarak katılacağı bir program tertipledik. Erbaban’ı anmak ve anlamak için tüm halkımızı bu konferansımıza davet ediyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.