Gemlik’e Yaşlılar Evi İsteniyor

Gemlik’te uzun süredir faaliyet gösteren ve çok sayıda ihtiyaç sahibine verdiği destekle dikkat çeken İnci Anne Aşevi yeni çalışmalarını değerlendirdi. Bursa ve çevre ilçelerden de çeşitli aşevi ve yardım derneği yönetiminin de katıldığı kahvaltılı toplantıda Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da yer aldı.
Gemlik’te önemli bir ihtiyacı karşılayan ve Bursa civarında da en önde gelen yardım gönüllülerinden olan İnci Özsabuncu’nun başkanlığını yaptığı derneğin faaliyetleri ve sonraki dönem çalışmalarının görüşüldüğü kahvaltıda, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı da teşekkür edildi.
Öte yandan haftanın belirli günleri özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren İnci anne aşevi, ilçemizde bir yaşlılar evinin yapılması için çalışma yürütüyor. Yaşlılar evinin yapılması için çeşitli girşimlerde bulunduğu bilinen derneğin, Gemlik’te kendilerine gösterilecek bir yerde yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler için yaşlılar evininin yapımı için ekonomik desteği bulabileceklerini ifade ettiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.