GTSO’ya Vergi Haftası Ziyareti

Gemlik Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, Vergi Haftası nedeniyle Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Müdür ve ekibini GTSO’da Başkanı Kemal Akıt ve Meclis Başkanı Paşa Ağdemir karşıladı.

Müdür Çıta, ”29’uncu vergi haftamızı kutluyoruz. Bu nedenle makam ziyaretleri yaparken, en önemli mükelleflerimizin olduğu odayı da ziyaret ederek çiçek vermek istedik. Her vatandaş, vergi vermekle yükümlüdür. Bu anlamda duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

AKIT; TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK

GTSO Başkanı Kemal Akıt ise; ”Önceden vergi dairesi ziyaretlerinde tedirgin olunurdu, son dönemde ülke genelinde bu algı değişti. Gemlik’te de sizlerden memnunuz. Bizler üretimden yanayız. Ülkede huzur ve güven ortamı sağlanırsa, bizler de üretime devam edeceğiz. Dünyanın farklı noktalarında yer alıyor, oralarda iş yapıyoruz. Türkiye’nin önü açık. Türkiye şahlanmış gidiyor. Yeter ki, içeride paçamızdan bizleri geri çekmek isteyenler olmasın” dedi.

AĞDEMİR; VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR

GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir ise; ”Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi ‘vergilendirilmiş kazanç kutsaldır’ sözünden yola çıkmalıyız. Böyle dönemlerde, vergilerimizin önemini bir kez daha anlıyoruz. Devletimiz güçlü olursa, iş dünyası da daha güvenli yatırım yapar ve sektörlerimiz daha hızlı büyür. Son dönemde vergi konusunda duyarlılığın yüksek olduğunun farkındayız” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.