Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı

Gemlik’ten kutsal topraklara gidecek 41 Umre yolcusu kapalı pazar yerinde düzenlenen törenle, dualarla uğurlandı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda salavatlar, tekbirler ve ilahiler program boyunca eksik olmadı. Uğurlama törenine, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın yanı sıra din görevlileri, umre yolcuları ve aileleri katıldı.

Kur-an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Kutsal yolculuğu yapmak üzere toplanan vatandaşlarımızı uğurlamaya geldik. Allah tüm kardeşlerimizin niyetlerini kabul etsin ve bu kutsal mekânlara gitmeyi herkese nasip etsin. Hayırlısıyla gidip gelmenizi temenni ediyorum. Tüm vatandaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum. Ülkemiz ve milletimiz için dualarını eksik etmeyin” dedi.

Törende İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı da Hac ve Umre yolculuklarının önemini anlattı. Konuşmaların ardından dualar edildi. Yakınlarıyla vedalaşan umre yolcuları gözyaşları eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.