Gemlik Belediyespor Beşiktaş’ı yendi

Gemlik Belediyespor, Beşiktaş ile yaptığı oyuncu transferi sonrasında, U13 ve U14 takımları arasında müsabaka yapıldı. Beşiktaş’ın Fulya Tesislerinde yapılan müsabakadan sürpriz sonuçlar çıktı.

Altyapıda Bursa markası olan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Beşiktaş ile hafta sonunda İstanbul’da karşılaştı. İlk olarak U 13 takımı Beşiktaş U13 takımı ile karşılaştı. Müsabaka 2-1’lik Gemlik Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. Ardından Gemlik Belediyespor U14 takımı ile Beşiktaş U14 takımı karşılaştı. Müsabaka 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

İki takımın da çıkışları spor kamuoyunun ilgisini çekerken, Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar; ”Gemlik Belediyespor olarak, altyapıdan yetenekli isimler çıkarıyor, önemli aşama kaydediyoruz. Gemlik’te üst liglerde takımımızın bulunmamasından dolayı, daha sonrası ile meşgul olamıyoruz. Altyapıda yaptığımız hamleler, sonuçlarını almaya başladık. Bir yandan Türkiye’nin büyük kulüpleri ve çeşitli profesyonel kulüplere oyuncu verirken, bir yandan da oyuncularımızı test etme imkânı buluyoruz. Beşiktaş’a bizi ağırlamalarından dolayı teşekkür ederiz. Güzel bir müsabaka oldu. Oyuncularımızı da, böyle önemli bir galibiyet almalarından ve izleyene zevk veren oyunlarından dolayı kutluyorum” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.