Hisarcıklıoğlu’ndan GTSO’ya ziyaret

Gemlik’te laboratuvar açılışı yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. TOBB Başkanını, GTSO Başkanı Kemal Akıt ve GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir karşıladı.

Ziyarette konuşan Hisarcıklıoğlu; ”Kemal Akıt, odalarımız için sembol isimlerden biridir. Kendisi uzun dönem görev yapmanın yanı sıra, dolu bir görev yapmış ve örnek olmuştur. Bizler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Yerini bırakacağı isimle de uyum içinde çalışacağız. Onun referansı, bizler için önemlidir. GTSO, Türkiye’nin önde gelen boralarından biridir. İlçe Odalarına da Gemlik’i örnek gösteriyoruz” dedi.

GTSO Başkanı Kemal Akıt ise, başarının ekip işi olduğunu vurgulayarak; ”Bugüne kadar güzel ekiplerle çalıştım. Başarıyı bir yandan ekip, bir yandan da sizlerle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kurumları ile olan uyumumuz sağladı. Akredite oda olduk. Bizler de, Rifat Bey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.