Kumla’da uyuşturucu baskını

Gemlik Küçükkumla Mahallesi hizmet caddesinde, bir süredir izlenen eve baskın yapıldı. Uyuşturucu ticareti yapıldığından dolayı uzun süredir takip edilen Kumla’daki adreste, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan baskında, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülen çalışma sonucunda yapılan operasyonda, ev içinde arama yapıldı. Evin farklı bölümlerinde uyuşturucu hap maddesi bulundu. Aynı zamanda, pompalı tabir edilen tüfek, fişekleri ve çok sayıda farklı kesici alet de ele geçirildi.

E.K. isimli şahıs da ev içinde gözaltına alındı. Eş zamanlı olarak Manastır bölgesinde de operasyon yapılırken, burada da uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonlar sonrasında ekiplere teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce; ”Uzun süren çalışmalar sonrasında ekiplerimiz önemli bir operasyona imza attı. Amacımız Gemlik’te huzur ve güven ortamını korumaktır. Uyuşturucu maddelere karşı da, çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

UYGULAMALAR DA ETKİLİ OLDU

Gemlik Ilçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan icraatlar ile adli olaylar aşağıya çıkartılmıştır.

– 105 araç ile  139 sahıs sorgulanmış

– 17 araca 3.857TL para cezası kesilmiştir.

– uyuştucu satıcılarına yönelik yapılan 4 ayri uyuşturucu madde olayında toplam 5 şahıs hakkında işlem yapılmış olup sahuslardan toplamda 14.58 gram Metamfetamin uyusturucu madde ile  74.128 gram Toz esrar maddesi ile 4 adet Ecstasy hap ele geçirilmiştir.

– Hakkında yakalama kararı bulunan 2 şahıs yakalanmış olup şahıslardan S.Y.  isimli şahsın 5607 SKM kanununa muhalefet dahil olmakla birlikte 6 ayrı suç kaydı ile toplamda 11 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşılmış şahıs Bursa cezaevine teslim edilmiştir.

– 1 6136 SKM olayında 1 şahsa işlem yapılmış olup şahıstan 7.65  mm çapında 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş,

-2 adet kuru sıkı tabanca yakalanmış kabahatlerden işlem yapılmıştır

– Yapılan ikamet aramasında 1 adet pompalı tüfek ile tüfeğe ait 1 adet şarjör ile 14 adet kapsül ele geçirilmiştir.

VİDEO




FOTO GALERİ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.