Belediyeden Kadınlar Günü Yemeği

Gemlik Belediyesi, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi program gerçekleştirdi. Üç gün sürecek 8 Mart Kadınlar Günü programlarının resepsiyon yemeği, Gemlik’te düzenlendi.

Yemeğe Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Müftüsü Dr. Reşat Şavlı da katıldı. Programa çeşitli STK, kurum ve dernek görevlisi kadının yanı sıra, Ak Parti, CHP ve MHP Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri de iştirak etti.

Programda söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Müslümanlar için Kadınlar 365 gün değerlidir. Bizler inancımız gereği, her gün, her an kadınlara özenle davranmalıyız. Bu anlamda Batılılardan öğreneceğimiz bir şey yok. Biz 600 yıl Dünyaya böyle hükmettik. Bu anlamda, tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlar, Cenneti Annelerin ayağı altında gören toplumumuzun, kadına her zaman özenli davranması gerektiğini bir kez daha hatırlatırız” dedi.

Ardından söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş; ”Kadınları, kadın haklarını savunucuğunu düşünen Feminizm gibi amacı farklı olan hareketlere dikkat etmeliyiz. Bunların kadın haklarını gasp etmelerine izin vermemeliyiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.