Kapalı Spor Salonuna Belediye Düzenlemesi

Gemlik Belediye Meclisi Mart Ay’ı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, önergeler bölümünde spora destek çıktı.

Gündem Maddelerinin görüşülmesinin ardından Gemlik Kapalı Spor Salonunun ses düzeninin yeniden yapılması, judo ve tekvando için salonların yapılması ve Lale Kemal Okulu bahçesinde okul duvarlarının düzenlenmesi önerisi Hulusi Gandar tarafından meclise sunuldu.

Gemlik Basketbol ve Gemlik Voleybol gibi iki profesyonel kulübün de müsabakalarını oynadıkları, kapalı havalarsa spor ve ödül programlarının yapıldığı salonda, ses ile alakalı uzun zamandır var olan şikâyetlerin de çözülmesini gündeme getiren öneri, oybirliği ile kabul edildi.

MHP Grubu, mahalleye dönen ve Gemlik Belediyesine devrol köylerde ve diğer mahallelerin meydanında Türk Bayrağının asılması ve Umurbey’de bulunan ve bakımsız olan bayrağın yenilenmesi ile alakalı öneri sunuldu. Öneri ilgili komisyonlara sevk edildi.

Gündem dışı konuşmalar bölümünde ise CHP Meclis Üyesi Galip Gür, bugüne kadar yapılan satışlardan ne kadar gelir elde edildiğini sordu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise denetim komisyonu raporlarında görülebileceğini söyledi.

Meclisin ikinci oturumu Salı günü 18.00 de yapılacak.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.