MHP’li kadınlardan 8 Mart’ta anlamlı program

MHP Gemlik İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü ile alakalı ilçe teşkilatında anlamlı program düzenledi. Şehit anneleri ve eşlerini ilçe binasında ağırlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları, günün anlamına yönelik de bilgilendirme yaptı.

Kadın Kolları Başkanı Hale Kapyalı; ”Emekçi kadınlar gününde şehit ailelerimizle bir araya gelmek istedik. Emeklerin en önemlisi ve en yücesi hayırlı evlat yetiştirmektir. Bu konuda da, şehit ailelerimizde daha önemli kimsenin olamayacağını düşündük. Şehit ailelerimiz, en önemli fedakarlığı vatanımız için gösterenlerin bizlere emanetidir. Kendilerini, her gün hatırlamamız gerekir” dedi.

Programa kısa süre katılan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ”Kadın kollarımızı, böyle anlamlı bir günde, anlamlı programı düzenlediklerini için kutluyorum. Şehit ailelerimiz, bize emanettir. Bizler için önemlidir. Ülkücü Hareket için, dava ve millet birliğinin yanında, şehitlerimizin de özel yeri vardır” şeklinde konuştu.

Program sonunda, şehitlerimiz için Yasin’i Şerif okundu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.