Şükrü Şenol Okulu Spor Salonu Temeli Atıldı

Gemlik Şükrü Şenol Ortaokuluna Gemlik Belediyesi tarafından yapılacak olan spor salonunun temel atma töreni yapıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan 17 yaşındaki, Abdullah Tayyip Olçok’un ismini taşıyacak olan spor salonu temel atma törenine, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Yönetimi, Milli Eğitim ve daire müdürleri ile öğrenci velileri de katıldı.

Temel atma töreninde ilk sözü alan okul müdürü Rezzak Aslan, okulun geçmişi, bugünü, eğitim ve sportif başarıları ile alakalı bilgilendirme yaptı.

YILMAZ; EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDECEK

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”1970’lerde yapılan Şükrü Şenol Okulu, Gemlik’te pek çok ismin mezun olduğu sembol okullardan birisi. Spora yönelik her yatırım, çocuklarımızın zararlı maddelerden uzak kalmasını sağlar. Gemlik’te çok sayıda okul yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Cihatlı okulumuzun temeli de haftaya veya ondan sonraki haftaya atılacak. Beş okulumuza spor salonu yapacağız.

Gemlik’te Baktat ile işbirliğimizle yeni bir okul kazandıracağız. Baktat Fen Lisesi, aynı zamanda Gemlik’e vizyon kazandıracak. Spor salonumuzda da, şehit ismi verdik. Her girildiğinde, onun ismi yâd edilmiş olacak” dedi.

AYDIN; 2002’DEN BERİ EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİME

Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise; ”Bu vatan bize şehitlerimizin emaneti. Belediye Başkanımıza hem kazandırdığı okullar, hem de şehitlerimizin ismine verdiği önemden dolayı teşekkür ederiz. 2002 yılından bu yana en büyük yatırımı eğitime yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ”Bir ülkenin en büyük zenginliği, iyi yetişmiş nesillerdir. Spor, eğitimin çok önemli parçasıdır. Bunu düşünerek değerlendirme yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.