Belgem Öğrencilerinden Nefes Kesen Münazara

Belediye Gençlik Merkezinde(Belgem) öğretmen ve öğrencilerinin düzenlendiği ” Başarı planlı çalışarak elde edilir” ve “Başarı riskler alınarak elde edilir” konulu münazara yapıldı. Belgem çok amaçlı salonunda düzenlenen münazarada, TM 3 eşit ağırlık sınıfı öğrencilerinden oluşan grup, başarının planlı çalışarak elde edileceğini savunurken, MF 3 sayısal sınıfı öğrencileri de başarının riskler alınarak elde edileceğini savundu.

Belediye Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ali Kaya’nın yönettiği nefes kesen münazarada, 4’er kişilik 2 gruptan oluşan takımlar, iki saat süreyle öğretmenlerden oluşan jüriyi ikna etmek için kendi tezlerini savunarak ter döktü.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar ve Gemlik belediye meclis üyesi Orhan Sefil’inde takip ettiği çekişmeli münazaranın sonunda jüri üyeleri ” Başarı riskler alınarak elde edilir” konusunu güzel bir şekilde sunan MF 3 sayısal sınıfının öğrencilerini birinci ilan etti. Her iki grup öğrencileri de münazara sonrasında birbirlerini tebrik etmeyi ihmal etmedi. Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte münazara yarışması sona erdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.