Dönüşüme Sivil Katkı

Gemlik’in KHK sonrasında yaşadığı sıkıntıların ardından, yerinde dönüşümde somut adımlardan biri daha atıldı. Gemlik’in Merkezinde, Orhangazi Caddesi girişinde bulunan eski bina, yıkılarak iş merkezi yapılacak.

Erkan Eren’in sahibi olduğu ve dönüşümü de kendisinin yapacağı eski binanın yıkımına, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı da katıldı.

Yıkım öncesinde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Gemlik’te dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye kadar pek çok kurum binamız dönüştü. Şimdi de özel sektör, eski bir binayı dönüştürüyor. Orhangazi Caddesi Gemlik’in önemli caddelerinde, bir iş merkezi yapılacak. Nitelikli iş yerleri Gemlik’in ve caddenin gelişimini artırıyor. Güzel bir örnek olacak, belediyemiz de dönüşüme destek olacak” dedi.

Erkan Eren; ”KHK’nın ilk çıktığı günden beri fırsat olduğunu, Gemlik’in dönüşüme ihtiyacı olduğunu gördül. Sadece Belediyenin değil, özel sektörün de elini taşın altına koyması gerektiğini gördük. Bu nedenle dönüşüme başladık” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.