Cezaevinde Ses Yarışması

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği (GESYAD) Sosyal Sorumluluk Projelerini sürdürüyor. Gemlik Açık Ceza ve İnfaz Kurumunda, ”Gemlik Sesini Arıyor” adlı ses yarışmadı düzenlediler. Para ödüllü ses yarışmasına, hükümlüler yoğun ilgi gösterirken, içlerinden çıkan bazı sesler de Jüri üyelerini ve katılımcıları şaşırttı.

Programa Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Bozkurt, Ceza İnfaz Kurum Müdürü Hasan Torun, Dernek Başkanı Şükrü Deviren ve dernek yönetimi katıldı.

Kent Konseyi ile yapılan ortak çalışmada koro şefi Erol Akbaş’ın şefliğinde yapılan konserde, Jüri sandalyesinde Müzik Öğretmeni Şafak Baş, Çalgıcı Mektebi Bölüm başkanı Yavuz İbiş Bıçakcı, Bursa Hukukçular Korosu Solisti Ümit Okumuş, Gemlik Kent Konseyi THM Korosu solisti Bülent Kamber ve Gemlikli sanatçı Ahmet Gültekin Jüri sandalyesine oturdular.

550 hükümlünün dinleyici olarak katıldığı ses yarışması sonrasında söz alan dernek başkanı Şükrü Deviren; ”Gemlik Cezaevinde, yakında aramızda olacak hükümlülerle bir araya gelerek proje yapmak istedik. Bu anlamda Cumhuriyet Başsavcımız ve Cezaevi Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Topluma kazandırılması gereken hükümlülerimizle bir arada proje yapmak anlamlı oldu. Daha öncesinde de, farklı projelerde bir araya gelmiştik. Bundan sonra da umuyoruz ki bir araya geleceğiz. Hükümlü arkadaşlarımızın, sosyal hayata karışması, yakın zamanda aramızda olmalarını ve  bir daha Cezaevine düşmemelerini arzu ediyoruz” dedi.

Yarışma sonrasında dereceye girenlere ödülleri verilirken, Jüri üyelerine de teşekkür beratı armağan edildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.