Gemlik’te Şirket Kurmak Artık Çok Daha Kolay

  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, “Gemlik’te şirket kurmak artık daha kolay, odamızdan bütün işlemleri yapmak artık mümkün” dedi.

GTSO  Meclis Başkanı Paşa Ağdemir yürürlüğe yeni giren Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicili Müdürlüklerinde İmzalanması Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ hakkında açıklamalarda bulundu.

  Ağdemir yaptığı açıklamada; “Şirket kuruluşlarında defter tastık onayı, imza beyannamesi onayları noterlerden değil, artık odamız bünyesinde tek merkezden yapılacaktır. Daha önceden birkaç gün süren şirket kuruluşları artık aynı gün içinde birkaç saatte tamamlanabilecektir. Ayrıca Limited Şirketler için sermayenin dörtte biri olan banka blokajı da yürürlüğe giren yasa ile kaldırılmıştır.

 Yürürlüğe giren bu kanunla ticaretin önündeki bürokratik engeller kaldırılmıştır. Bu vesile ile üyelerimiz bürokrasiye takılmadan işine, ticaretine konsantre olacaklardır. Her türlü yeniliği yakından takip eden odamız, bundan sonra da üyelerinin menfaati ve memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir. Yeni yasa tüm müteşebbislerimize hayırlı olsun” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.