MHP Kurultayına Gemlik’ten Büyük Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Kurultayına MHP Gemlik İlçe Teşkilatından da önemli sayıda katılım sağlandı.

İki otobüs ve çok sayıda özel araçla Gemlik’te Cumartesi gecesi hareket eden MHP mensupları,  Ankara’da ilk olarak MHP’nin kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettiler. Burada dua okuyan MHP’liler, kongrenin yapılacağı salonun dışında, MHP Genel Merkezini de ziyaret programlarına dâhil ettiler.

GEMLİK’E ÖZEL İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ve Milletvelilleri tarafından özel olarak ağırlanan MHP Gemlik İlçe Teşkilatı üyeleri, Büyükataman’a Gemlik ile alakalı bilgi verdiler. İsmet Büyükataman; ”Gemlik geçtiğimiz dönem belediyeyi çok basit bir oy farkı ile kaçırdığımız ilçemiz. Bu nedenle, yerel seçimlerde Gemlik öncelikli ilçemiz olacaktır. MHP Genel Merkezi ve İl Başkanlığı olarak her zaman ilçemizin yanında olacağız. Önceliklerinin ve potansiyelinin farkındayız” dedi. Geçtiğimiz günlerde genişletilmiş divan toplantısına da katılan Büyükataman, önümüzdeki dönemde Gemlik ile alakalı çalışmalar için ilçeye geleceğini de belirtti.

ÖZCANBAZ; ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANIYOR

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ”MHP olarak ilçede vatandaşlarımızın sesi olduk. Doğruları destekledik, eksiklerin karşısında olduk. Bizim çalışmalarımız millet odaklıdır. Gemlik halkının istediğinin aksinde çalışamayız. Bu nedenle, yerel politikamızı da, halkımızla yaptığımız istişarelerle belirliyoruz. Biz ‘ben yaptım oldu’ mantığını kabul etmedik, edemeyiz. Kurultayımız sonrasında teşkilat olarak zaten başladığımız çalışmaları hızlandıracağız” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.