Esnaf Odası ve İşkur’dan Girişimcilik Eğitimi

Gemlik Esnaf Odası ve İşkur işbirliğiyle düzenlenecek olan ”Girişimcilik Eğitimi” çalışmasının ilk adımı atıldı. Gemlik Esnaf Odasında bir araya gelen taraflar, ortak protokole imza attılar.

Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki ve Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver tarafından imzalanan protokolde eğitim tarihleri de yer aldı. Buna göre ilk grup 2 Nisan’da, ikinci Grup 9 Nisan’da, 3. Grup 16 Nisan’da eğitime başlayacak.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan İşkur Müdürü Ünver Ünver; ”Gemlik’te birbiri ile ortak çalışması en elzem olan iki kurumun bir araya gelerek sağladığı kazanım, Gemlik halkının faydasına olacaktır. Bu anlamda, bizlere destek verenlere, Esnaf Odamıza ve ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki ise; ”İşkur ile farklı projelerimiz de olacak. Bu proje ile alakalı üyelerimize de bilgilendirme yapacağız. Gemlik adına önemli bir fırsattır. Odamızın farklı faaliyetlere gireceğini ve eğitim programlarının yapılacağını seçim öncesinde de vaat etmiştik. Bugün ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.