Şehit Cemal Okulundan Yılmaz’a Teşekkür Kahvaltısı

Gemlik Şehit Cemal Okulu, Okul Aile Birliği okul yapma kararı nedeniyle Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Kadrosuna teşekkür kahvaltısı verdi.

Kahvaltıya Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, okul ve kurum müdürleri katıldı.

Okul Aile Birliği üyeleri tarafından el emeği ile hazırlanan kahvaltının ardından toplantıda velilerin sorularını yanıtlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Gemlik Şehit Cemal Okulu ile alakalı çalışmalarımız olumlu gidiyor. 2018 yılı içerisinde yapımına başlayacağız. Bahçe kısmında yapacağımızdan, eğitim devam ederken okulu inşa edebileceğiz. Okulun yanında bulunan yolun da kullanabilmesi adına önünde bulunan binayı da kamulaştıracağız.

Gemlik’te u yıl beş spor salonu yapıyoruz. 2018 yılında ilçemizde 9 okul yapılacak. Balıkpazarı çevresinde önemli gelişmeler yapacağız. Bu bölgede hem cami, hem da sağlık ocağı yapacağız. Bu bölge gelişiyor, gelişmeye de devam edecek” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.