MANŞET & BERKEF İŞBİRLİĞİ

Gemlik Manşet Gazetesi ve Berkef Reklam, ortak projeler yürütme kararı aldı.

Reklam ve Gazetecilik sektörünün çok fazla ortak alanı olduğundan dolayı yapılan görüşmelerde, Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz sahibi Kazım Bulut ve Berkef Reklam firma sahibi Çetin Özmeriç de ortak projelere olumlu baktı.

Gemlik’te sektörsel anlamda farklı yenilikler, güvenilirlik konuları üzerinde durulan görüşmede, her iki sektörün de ana ilkesinin güven olduğunun altı çizildi. Gemlik’in genelinde farklı reklam çalışmaları, mevcut kalitenin yükseltilmesi de değerlendirildi.

Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut; ”Sektörlerimiz fazlasıyla yakın. Ortak çalışma yapılması için de müsait. Gemlik’te sektörün büyüme ihtimali de yüksek. Bu nedenle, güven veren bir firma ile ortak çalışma yapmayı tercih ettik. Hem Gemlik Manşet ekibiyle, hem de birlikte çalıştığımız Gündem Medya İmtiyaz Sahibi Hurşit Topal ile de yaptığım görüşmelerde, Reklam ve tabela firması ile çalışmalar yapmayı uygun bulduk. Yakın zamanda farklı çalışmalar ile Gemlik halkının karşısına çıkacağız” dedi.

Berkef Reklam Firma Sahibi Çetin Özmeriç ise; ”Kazım Bulut, gazetecilik konusunda kendisini sadece Gemlik’te değil, Bursa çapında da ispat etmiş bir isim. Manşet Gazetesi de yeni kurulmasına rağmen, ciddi manada ses getirdi. Böyle bir firma ile ortak projeler içinde yer almaktan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.