Müteahhitler Grubunda Gençlik Rüzgârı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası 4. Gruba aday olan Emir Bektaş, Alparslan Eker ve Ekrem Ekdi, komite üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Gemlik Fine Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında, GTSO’da düzenlenmesi gereken konulara da değinilirken, sektörün büyümesi adına GTSO’nun öncü olması gerekliliği vurgulandı.

Programda söz alan Alparslan Eker; ”Önceliğimiz birlikte hizmet ve ortak hareket olmalı. Bu nedenle gençliği öne çıkarıyoruz. Sadece kendimiz değil, fikirlerimiz ve çalışmalarımızda genç ve dinamik olacak. Potansiyelimiz, odadaki etkinliğimiz ile doğru orantılı değil. Bunun da tek nedeni, sık bir araya gelememizdir” dedi.

Ekrem Ekdi ise, ”Çalışmamız, Ticaret Odası ve üyeler arasındaki kopukluğu bitirmek üzerine olmalı. Bizler de bunun için adayız” ifadelerini kullandılar.

Ardından söz alan Emir Bektaş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken; ”Komite olarak, inşaat sektöründeki üyelerimizle aylık toplantı yapmak istiyoruz. Bu toplantıda sadece mecliste bulunan üç kişinin değil, tüm sektörümüzün meselelerini dillendirebilir, bunlarla alakalı çözümler üretebiliriz” şeklinde konuştu.

Her ay toplanarak sorunları gündeme getirecek olan komite, GTSO seçimlerinin hemen sonrasında, kendi içinde bir toplantı daha yaparak yol haritası belirleme kararı aldı.

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.