Körfez Okulundan Mehmetçik için kermes

Gemlik Körfez Ortaokulu genelde okul yararına yapılan kermeslere farklılık getirdi. Körfez Ortaokulu velileri ve Gemlik’te bulunan bazı firmaların desteği ile kermesten toplanacak olan gelirin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmasında karar kılındı.

Gemlik Kapalı Pazar Yeri girişince açılan kermes, gün boyunca yoğun ilgiyle karşılaştı. Hem pazar yerine gelenler, hem öğrenci velileri tarafından ilgi gören kermeste, hem okul aile birliği ve öğrenci velilerinin evlerinde yaptığı ürünler, hem de bazı zeytin firmalarının desteği ile getirilen Gemlik’in sembolü olan zeytin ürünleri tezgâhta yerlerini aldı.

YILMAZ; OKULLARIMIZA BU DÖNEM EN BÜYÜK DESTEĞİ VERİYORUZ

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, gün içinde Körfez Ortaokulu kermesini ziyaret etti. Gemlik Özdilek Okulu ve Körfez Okulunun da kullanabileceği, o bölgede bulunan Şehit Etem Okulunun da yararlanabileceği spor salonunun yapılacağına değinen Gemlik Belediye Başkanı; ”Eğitimde Gemlik’te önemli noktalara geldik. Fiziki şartlar baz alındığında, pek çok şehre de örnek çalışmalar yapıyoruz. Bugüne kadar Gemlik’te eğitime en büyük destek bu dönemde verildi. Körfez Okulumuzu da anlamlı kermeslerinden ve düşüncelerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Okul Aile Birliği yönetimine, üyelerine ve Gemlik Belediyesine teşekkür eden okul müdürü Ahmet Turan Polat; ”Okulumuz farklı alanlarda başarılar sağlıyor. Özel okullarla yarışıyor. Başarımızın yolu, kurumların, eğitim personelimizin uyumu, öğrencilerin ve velilerimizin uyumundan geçiyor” şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.