MİLLETVEKİLİ KÜLÜNK GEMLİK’TE KONFERANS VERDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Gemlik Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı Gemlik Temsilciliği’nin (TÜGVA) daveti üzerine Gemlik’e gelerek, ‘Gençliği Anlamak ve Öğrenmek’ konulu konferansı ile gençlere seslendi. Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Ahmet Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran,Belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Kaya, TÜGVA İlçe Temsilcisi Sinan Sevinç, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Genç Memur-Sen Başkanı Cemal Bayar’ın sunumunu yaptığı konferansta, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından gençlere seslenen Külünk, “TÜGVA, 15 Temmuz’un işgal girişiminin 28 Şubat’tan sonra kayıp nesillerin ortaya çıkmasının müsebbibi olan işgalci bir örgütün bu ülkedeki tahribatları karşısında yeniden büyük Türkiye idealine inanmış bir nesil inşa etme noktasındaki inanmışlığın aklın tezahürü olarak ete ve kemiğe bürünmüştür. O nedenle TÜGVA sadece bir yurdun, derneğin adı değildir. TÜGVA aynı zamanda bir idealin ve bir idealizmin adıdır. Eğer TÜGVA 2002 yılında TÜGVA olsaydı, Fetö gençliğin içinde bu kadar rahat alan bulamazdı” dedi.

Türkiye’nin 100-150 yıllık bir fetret döneminin ardından, adeta bir yükseliş dönemi içerisinde olduğunu ifade eden Külünk, “Eğer biz bu toprakların genlerine uygun insan yetiştirmezsek, iman İslam, toplum, millet, devlet ve ümmet çizgisinde doğru adımlar atmazsak asla ve kat’aemellerimize ulaşamayız” diye konuştu. Uyuşturucu ve deizm tehlikesine de değinen Külünk, “Deizm hangi akılla alan genişletiyorsa, Narko-Terör de aynı akılla aramıza sızmaya çalışıyor. Hedef insanımızı çökertmek, elimizden değerlerimizi almak.Kurtuluş ise büyük Türkiye idealizmini kurmaktan geçiyor. Müslüman Türk Milletinin omurgası İslam’dır. Eğer siz İslam’ıbu kimlikten ayırırsanız kaybolmaya mahkûm olursunuz” ifadelerini kullandı.

Konferans sonunda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Kaya, konuşmalarından dolayı Metin Külünk’e teşekkür ederek, çiçek ve zeytin fidanıtakdim etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.