GESYAD’dan Gemlik Protokolünü Sahada Buluşturdu

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği ”Geleceğin Sahipleri” adlı projenin startını yeşil sahada verdi. Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyinin de desteklediği Siyasi Partilerin ve vakıfların gençlik hareketlerini bir araya getirecek projenin açılışı, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanan müsabaka ile yapıldı.

İsimlerden karma yapılarak ayrılan iki takım, Türk Milli Takımının kırmızı ve beyaz formaları ile sahaya çıktı.

Etkinliğe Gemlik Belediye Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, SP İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, İP İlçe Başkanı, Liman Başkanı Asım Sulu, Gesyad Başkanı Şükrü Deviren, Dernek Üyeleri, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut, Ak Parti Gençlik Kolları, CHP Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları ve AGD katıldı.

Başlama vuruşu öncesinde konuşan Gesyad Başkanı Şükrü Deviren; ”Katılımcılara çok teşekkür ederim. Gençlik Kolları Başkanları ile proje yürüttük. Gemlik’te istenildiğinde çok güzel şeyler olabiliyor. Biz birlikte olduğumuzda güzel şeyler oluyor. Böyle bir resim başka yerde olmayabilir. Şu Türk Milli Takım formasını her zaman sırtımızda, yüreğimizde taşıyalım” dedi.

Ardından konuşan Başkanvekili Ercan Barutçuoğlu da birlik ve beraberliğin önemine değinen konuşma yaptı. Konuşmalar sonrasında saygı duruşu ve istiklal marşı okunurken, katılımcılar Türk bayrağı etrafında birleştiler. İki devre oynana müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.