Katılım Emeklilik, Gemlik esnafını ‘BES’liyor

Herkese ve her keseye uygun faizsiz bireysel emeklilik (BES) planlarıyla özel avantajlar sunan Katılım Emeklilik, Gemlik Esnaf ve Sanatkarları Odası’yla iş birliği anlaşması yaptı. Anlaşmaya Oda Başkanı İsmail Beki ve Banka yetkilileri imza koydu.

Huzurlu bir gelecek isteyenler için faizsizbireysel emeklilik (BES) planları sunan Katılım Emeklilik, grup anlaşmalarıyla da daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş., bu kez Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’yla iş birliği anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre; oda üyeleri, üye iş yeri çalışanları ve birinci derece yakınları (eş, çocuk, anne, baba) BES planlarından özel avantajlarla yararlanacak .Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın gücünden doğan Katılım Emeklilik, Gemlik esnafına özel grup oluşturarak bireysel emekliliğin maktu kesintilerini düşük tutacak.

Birikim ve tasarruflarını uygun katkı payı ödemeleriyle güvenli şekilde bireysel emeklilikte değerlendirip yüzde 25 devlet katkısı almak isteyen Gemlik esnafı ve yakınlarınınKuveyt Türk Katılım Bankası Gemlik Şubesi’ne başvurmaları yeterli olacak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.