Türk Polis Teşkilatının 173. Yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü Gemlik’te de kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen kokteyl ve ziyaretlerle son buldu.

Çelenk sunma programına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik, kurum ve daire müdürleri ile emniyet teşkilatı görevlileri katıldı.

Programda konuşan ilçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce; ”Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin Atatürk ilke ve inkılâplarının, laik Cumhuriyetin teminatı olan polis teşkilatının 173’üncü yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz. Şan ve şerefle yazılan 173 yıllık maziyi geride bırakan teşkilatı toplumda huzuru ve güveni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliği sağlamak gibi önemli görev üstlenmiştir. Türk Polisi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik sosyal hukuk devleti olmanın bilinci içinde görevini en iyi şekilde sürdürmeye devam edecektir. Türk polisine vatandaş desteği ne kadar olursa, o kadar başarı sağlanır. Daha güzel günler için polis, vatandaş el ele olmalıdır” dedi.

Çelenk sunma programının ardından Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kokteyl yapılırken, Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce ve teşkilat mensupları tebrikleri kabul ettiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.