DİNAMİK BİR GTSO’YA EVET !

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği, diğer meslek gruplarının da Meclis üyesi adaylarının da bulunduğu kahvaltıda, İlçemizin yaşadığı ortak sorunlar ve geleceğe dair görüş alışverişleri yapıldı.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Hamza AYGÜN geniş katılımdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti ve Göreve geldikleri takdirde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeler hakkında oldukça güzel bir sunum gerçekleştirdi.

Proje başlıkları sırasıyla;

Komitelerde düzenleme yapılarak temsiliyette adalet sağlanması,

GTSO çatısı altında İstişare komisyonu kurulması,

Teknoloji komisyonu kurulması,

Üyelerimizin faydalanması için Teşvikleri takip komisyonunun kurulması,

Etik Komisyonunun kurulması,

Arabuluculuk ve hukuki danışmanlık komisyonunun kurulması,

Üyelerin faydalanabileceği ayrıcalıklı üye kartı verilmesi,

Gemlik A.Ş.’ nin kurulması ve Sosyal Sorumluluk Projeleri.  .

Daha sonra sözü alan Murat ÇAKIR Dinamik grubun projeleri gerçekleştirirken özen gösterecekleri ilkelerden bahsederek;

Planlama, Özel sektöre tam destek, Komiteler, Etkin katılım, Kamu ve STK’larla işbirliği, Farkındalık eğitimleri, Yüksek yaşam kalitesi veEkip ruhunun önemini vurguladı.

Son olarak sözü alan Ahmet KÜÇÜK’ÜN konuşmasında özetle;

‘’GTSO’ da yönetici olmak bizim için toplumumuza hizmet etme ve projelerimizi gerçekleştirmek adına bir fırsat ve aynı zamanda onurdur.

GTSO olarak sosyal yapımıza baktığımızda; her toplumsal kesimin, her farklı düşüncenin, her farklı anlayışın, kendisini temsil etme imkânı bulduğu, en geniş tabanlı yapı burada. Her meseleyi, müzakereyle ele alıp, istişare ederek. Birbirimizi dinleyip, birbirimizi anlayıp, öteki diye bakmadan. Kimseye ayrım yapmayıp, birlik olmalıyız.

Hedefimiz sadece bu günü değil gelecek nesilleri de düşünerek, Çalışmalarımıza uzun dönemli bir bakış açısı kazandırmaktır. Kısmetse Hizmet dönemimizde de şeffaflığı yitirmeden,Duyguları aklın önüne koymadan, Somut sorunlara somut çözümler üretme ilkesinden şaşmadan,Öğrendiklerimizi ve bildiklerimizi en yaygın biçimde paylaşarak bize destek olmuş ve görev vermiş üyelerimizle birlikte olmayı ilke edindik.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.

İlçemizin Yaşam kalitesi yüksek ve Marka bir Şehir olması için,

” Gemlik Kazanırsa Türkiye Kazanır” diyoruz.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.