Sohoo Lezzet Kulübü Faaliyete Başladı

Gemlik’te farklı mekanlarda gösterdiği işletme tarzıyla dikkat çeken Faruk Levent Polat, bu defa da yemek sektöründe boy gösteriyor. Gemlik’in önde gelen kafeteryalarından Sohoo Lounge’nin yanına, bir de Sohoo Lezzet Kulübü eklendi.

Gemlik Manastır Mevkiinde Bulvarpark’ta yeni bir lezzet merkezine merhaba dedi. Manastır bölgesinde hızla büyüyen mekânlara, farklı bir soluk getirecek olan Lezzet Kulübünde, deneyimli mutfak ekibi hizmet verecek.

Şef Yusuf Yücel’in Aşçılığını yapacağı Lezzet Kulübünde geniş et menüsü, kebap çeşitleri ve kömürde ızgara dikkat çekiyor. Aynı zamanda Zeytinyağlılar, Salatalar, Güveç çeşitleri de menüye zenginlik katıyor. Günlük iki çeşit de çorba çıkaracak olan Lezzet Kulübünün, zengin mutfağı ile Manastır bölgesinde uğrak noktası olması bekleniyor.

İşletmeci Faruk Levent Polat, müşterilerinden gelen talebi karşılamak adına mekânı açma gereği duyduğunun altını çizerek; ”Akşam saatlerinde önemli miktarda müşterimiz var. Müşterilerimiz bizden öğlen saatleri için de hizmet istediler, bunu karşılayabilmek için hazırlıklarımıza başladık. Firma olarak ismimizin geldiği noktaya yakışır hizmet verebilmek ve marka değerini koruyabilmek adına da ön araştırmayı uzun tuttuk. Gemlik’te bu konuda önemli bir potansiyel var. Özellikle 12.00 ile 16.00 saatleri arasında talep çok yüksek.

Bizler bir yandan işletmemizi büyütürken, bir yandan da gelişen Gemlik’e uyum sağlamak ve gelecekteki olası büyümeye de hazır olmak adına Lezzet Kulübümüzü faaliyete geçirdik. Kaliteli ürün çeşitliliği ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Daha önceki işletmelerimiz ve mevcut işletmelerimizde de olduğu gibi, hijyen önceliğimizdir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.