İbrahim Ay’a veda yemeği

25 yıldan fazla Gemlik Kaymakamlığında Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan müdür İbrahim Ay, çalışma arkadaşlarına Gemlik Atatepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek ile veda etti.

Yemeğe Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, GTSO Başkanı Kemal Akıt, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, muhtarlar ve stk temsilcileri katıldı.

KARAKUŞ; AK SAÇLILAR ÖNEMLİDİR

Yemekte söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş; ”Gemlik’te 25 yıldan fazla hizmet eden, toplumla iç içe olan bir müdürümüze veda ediyoruz. 16 aylık çalışma süremde de, kendisinin deneyimlerinden yararlandık.

Bürokraside deneyim ve ak saçlılık önemlidir. Onların tecrübelerinden istifade etmemiz gerekir. Bu bürokrasinin çıtasını yükseltir. Devlette değişik yerlerde çalışmak da ufuk açan bir tecrübedir. Bürokraside yılların muhasebesini yapmak da önemlidir. Değerli olan insan ilişkilerini iyi tutmaktır. Bunun dışında park bahçe yapmayı bırakın, Gemlik’i Paris yapsanız anlamı olmaz” dedi.

AY; EN VERİMLİ DÖNEMİMİ GEMLİK’TE GEÇİRDİM

Ardından söz alan Müdür İbrahim Ay ise; ”Yemeğe katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayatımın en verimli dönemini Gemlik’te geçirdim. Görev yaptığım sürede dil, din, ırk ve siyasi görüş ayırmadım. Dönemimde yanımda olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştuç

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.