ÜÇ İLÇE BAŞKANI SEÇİM KARARINI MANŞET’TE DEĞERLENDİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim söyleminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da genel seçim yapılacağını dile getirmesi, son günlerin en çok konuşulan konusu oldu. Ülke dışı operasyonların da gündemde olduğu günlerde yapılacak olan seçimlerin, karar alınması ile alakalı süreçleri hızlandıracağının ön görüldüğü seçimler, aynı zamanda da 2019 Mart Ay’ında yapılacak olan yerel seçimler ile alakalı belirleyici etkenlerden biri olacak. Erken seçim kararını, Gemlik’te bulunan üç siyasi parti ilçe başkanına sorduk…

İSLAM; SEÇİM KARARI BAYRAM HAVASIYLA KARŞILANDI

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Referandum sürecinden sonra konunun sürüncemede  kalması halkımızda rahatsızlık uyandırıyordu. Bizler, parti olarak her zaman seçimlerin zamanında yapılmasını vurgulasak da, ulusal ve uluslararası olağan üstü koşullar, bir an önce çözüm bulunması noktasını oluşturdu. Devlet büyüklerimiz de böyle bir karar aldı.

Ak Parti teşkilatları da, her dönem yarın seçim varmış mantığıyla çalışır. Bizler de yeni ve dinamik bir ekibiz. İlçe Kongremizi, kadın kolları kongremizi ve gençlik kolları kongremizi tamamladık. Saha ekiplerimiz, mahalle temsilcilerimiz tam kadro seçim startı bekliyordu. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini belirlemesi de, teşkilatlarımızda mutlulukla karşılanmak bir yana bayram havası oluşturdu. Bizler seçim komitelerimizi ve görevlilerimizi hazırlayarak, en dolu çalışma programıyla sahada olacağız. Reis’i Başkan yapacağız” dedi.

***

ACAR; SEÇİME HAZIRDIK, STARTIMIZI VERDİK

Konu ile alakalı açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Cemil Acar; ”Bizler, zaten Cumhurbaşkanlığı seçiminin yerel seçimler öncesinde yapılacağına emindik. Tüm hazırlıklarımızı, ilçe ve il kongrelerimizi bu ihtimali gözeterek tamamladık.

Önümüzde 66 gün gibi bir süre var. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve İlçe Teşkilatlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında seçim startını verdik. Olası çalışma programlarımızı hazırladığımızdan, seçim sürecine en hızlı şekilde adapte olacağız. 66 günde Gemlik’in her noktasına ulaşarak doğrularımızı anlatacağız. Seçimden olumlu sonuç alacağımıza da inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

***

ÖZCANBAZ; BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN MENFAATLERİ NEYİ GEREKTİRİYORSA ONU YAPARIZ

MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise; ”Bu ülkenin menfaatleri neyi gerektiriyorsa, dün olduğu gibi bugün de biz onu yaparız. Erken seçim söylemini ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisinin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli kullanmıştır. Bizler de, onun gösterdiği yolda yürüyecek ve milletimiz adına doğru olanı yapacağız. Genel başkanımızın da dediği gibi ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben’ anlayışı içindeyiz. Genel Başkanımız ittifak söylemini ilk dile getirmeye başladığı günden itibaren, ülkemizin ve milletimizin beka meselesi olduğundan bahsetmiştir. Türk milleti üzerinde oynanan oyunlar her zaman olduğundan çok daha fazla bugünlerde kendini göstermektedir. İç ve dış mihraklar, ateş çemberi bir coğrafyada bulunan Türkiye Cumhuriyetini bölme yönünde çalışmalar yapmaktadırlar. Ama ülkücü hareket, her zaman olduğu gibi bu oyunu bozacaktır…

Gemlik adına da, Milliyetçi Hareket Partisinin sürekli yükselen ivmesini daha yukarıya taşımak görevimizdir. Milliyetçi Hareket Partisinin dünden bugüne her zaman neferleri olmuştur. Bizler de, ülke menfaatlerimizin gerektiği noktada en önemli çalışmayı gerçekleştireceğiz. Gemlik’te temas edemeyeceğimiz nokta yoktur. Seçim dönemleri de, siyasi partilerin şölenleridir. Vatana ve Millete hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.