Naim Süleymanoğlu’nun ismi Gemlik’te yaşayacak

Yüzyılın haltercisi sayılan Naim Süleymanoğlu’nun ismi, Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 11 Eylül Okulu Bahçesindeki spor salonunda yaşatılacak.

Spor Salonunun temel atma törenine Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İl Spor Müdürü Süleyman Şahin, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir, GTSO Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Müftüsü Dr. Reşat Şavlı, Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, kurum ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Programda ilk sözü alan Müdür Abdulillah Bilir Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a verdiği sözü tutarak spor salonunu kazandırdığı için teşekkür etti.

Ardından söz alan İl Spor Müdürü Süleyman Şahin; ”Biz iki yüz öğrencinin eğitim gördüğü okulumuza önemli bir tesis kazandıran Gemlik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Refik Yılmaz’ın gayretleriyle Gemlik spor kenti olmuştur. Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın adı da Umurbey de güzel bir stadyuma verilmiştir. Gemlik’te göz dolduran bir gençlik merkezimizi de milletvekillerimizin ve belediye başkanımızın gayretiyle kazandırdık. 4 Milyon TL gibi önemli bir rakama da Karacaali Kampı revize edildi” dedi.

YILMAZ; BUGÜNÜMÜZ DÜNÜMÜZDEN DAHA GÜZEL

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Spor salonunu yapacak alanımız bahçemizde ne yazık ki yoktu. Burada bulunan metruk binalardan velilerimiz bile şikayetçiydi. Biz metruk binalardan kurtarmakla kalmadık, bir de Spor Salonu sözü verdik. Bugün de sözümüzü tutmanın mutluluğunu taşıyoruz.

Biz göreve geldiğimizde, spor kulüplerimiz bile antrenman için şehir dışına hatta Bursa’ya gitmek zorunda kalıyordu. Biz köylere bile spor tesisleri yaptık. Üniversiteye de yapacağımız spor salonu sonrasında Gemlik’te spor salonunu on a çıkaracağız. Doksan yılda bir tane, bizim dönemimizde on a çıktı. Gemlik her anlamda dönüşüyor. Bugünümüz, dünümüzden daha güzel. Yarın da bugünden daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

KARAKUŞ; EN ANLAMLI HİZMET EĞİTİME YAPILANDIR

Son olarak söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ise; ”Bugün yine anlamlı bir temel atma törenindeyiz. Her hafta yeni ve güzel bir hizmetin müjdesini veriyoruz. Gemlik’in hedefi de, gündemi de var. Gemlik gelişimi çağırıyor. Siyah altının, zeytinin başkenti Gemlik’e adına yakışır çalışmalar yapılıyor. Bunlarla beraber hizmetlerin en anlamlısı, eğitime yapılandır. Yol, köprü, bina tabii ki önemlidir. Eğitimi doğru yapmazsak, hiç birinin anlamı kalmaz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol tarafından temel atma töreni ilçe müftüsünün dualarıyla gerçekleştirildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.