Gemlik Lisesi 88 Mezunları yemekte buluştu

Gemlik Lisesi 1988 yılı Mezunları Bursa Ramada Otel’de düzenlenen

30.yıl yemeğinde buluştular

 

Gemlik Lisesi 1988 yılı mezunları Bursa Ramada otelde düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler. Mezuniyetin 30.yılı anısına tertiplenen programda bir araya gelen Gemlik Lisesi 1988 yılı 6 Mat/ A,6 Mat/B ve 6Edb/A sınıfında okuyan öğrenciler son yıllarda her yıl tertipledikleri buluşma etkinliğinin bu seneki buluşmasında mezuniyetin 30.yılı pastasını kestiler.

Yaklaşık 4 saat süren ve  6 Edb A sınıfından Şuayb Serdaroğlu,Zeynep Hatemoğlu,SevinçEruyar,İbrahim Altın,  6 Mat A sınıfından Ümit Yüksel , Ali Başaran,Bayram Yazıcı,Ertuğrul Paksoy,Hasan Tuna,Nilgün Kader,  Sevil Geyik ,  6 Mat B sınıfından Hakan Çıtak,  Ali Uslu, Arzu Şen Karataş,  Ayşen Aylin Özler,Ayşe Yıldız,Berkay Kabataş,Berna Aydın,Birol Mumcu,Fatih Yıldız, Füsun Çam Evren, İnci Çetniavcı,Mehmet Kısacık,Murat Efe,Nurdan Yıldız ve Yelda Diker’in katıldığı programda 88 mezunlarından daha önceki buluşmalara katılamayanlar 30 yıl sonra arkadaşlarını görmenin sevinç, heyecan ve duygusallığını yaşadılar.Hakan Çıtak’ın hoşgeldiniz  ve  Ümit Yüksel’in sunum  konuşmalarıyla başlayan gecede davetliler mikrofonu eline alıplise yıllarındaki anılarını tekrar paylaştılar.

Gece boyunca neşeli,eğlenceli ve duygusal anlar yaşayan 88 mezunları bu buluşmaların her yıl  katılımın daha da artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Programda 2016 yılında Gemlik  Lisesi bahçesindeki buluşmaya katılıp hatıralarını anlatan heyecan ve sevincini paylaşan Gemlik Lisesinin ve Gemlik’in sevilen ismi müzik öğretmeni Mehmet Taşpınar’ın o programda yaptığı konuşma barkovizyonla ekranlara yansıtıldı. İzleyenlerin duygulandığı  bölümde Gemlik Lisesinde görev  yapan  öğretmenlerden vefat edenler ile sınıf arkadaşlarından Tarkan Arabalı da rahmet ve minnetle anıldı.Gecede Gemlik lisesinin eski binasının yıkım videoları  ileöğrencilik yıllarına ait çeşitli fotoğraflarda ekrana yansıtıldı.  İstanbul ve Eskişehir gibi yakın illerden de katılımın olduğu programda Murat Efe’nin doğum günü de sınıf arkadaşları tarafından pastayla kutlandı.

Buluşma organizasyonunda yer alan Hakan Çıtak, Ümit Yüksel,Arzu Şen Karataş ve Şuayb Serdaroğlu’na teşekkür eden mezunlar seneye tekrar buluşma sözüyle mutlu bir şekilde geceden ayrıldılar.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.