Gemlik’te 23 Nisan’da Anlamlı Görüntü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Gemlik’te de coşku ile kutlandı. Çelenk sunma programının ardından kutlama programı Gemlik Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Aziz Sevimli, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, İlçe Emniyet Müdürü Albulkadir Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, kurum ve daire müdürleri de iştirak etti.

TRİBÜNLER DOLDU

23 Nisan programında tribünler hınca hınç doldu. Öğrenci velilerinin dışında vatandaşların da ilgi gösterdiği gözlenen törende gösteriler büyük ilgi ile izlenirken, programın sonunda 11 Eylül Okulu öğrencilerin Türk Bayrağı, Zeytin Dalı, Türkiye Haritası ve Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını oluşturması programın dikkat çeken yönü oldu.

ULUSAL DEĞERLERİMİZE İMZA ATMAK İSTEDİK

Programın sonunda değerlendirme yapan 11 Eylül İlkokulu Müdürü Abdulillah Bilir; ”Türkiye Cumhuriyeti Haritası, Türk Bayrağı, Zeytin Dalı ile tüm ülkenin güzelliklerini sergilemek istedik. 500 e yakın öğrenci ile çok kısa zamanda gerçekleştirdik. Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerimiz, okul aile birliği üyelerimiz büyük gayret gösterdi. Bugün birlikteliğe ihtiyacımız var, bu nedenle değerlerimizi tek karede topladık. Ulusal değerlerimize imza atmak istedik. Öğretmenlerimize, okul aile birliğimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.