GTSO’da Meclis Başkanlığı Görev Teslimi Yapıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasında Eski Meclis Başkanı ve şimdiki Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir  Meclis Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Yıldırım’ a Meclis Başkanlığı görevini devretti.

Yeni Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ademir  yaptığı konuşmasında, “ Hasan Bey’ le uzun yıllardır aynı çatı altında birlikte çalışıyoruz. Kendisinin tecrübeleriyle bu makamı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır. Birlikte güzel projeler üretip Gemlik’e ve üyelerimize katma değer katacağımızdan hiç şüphem yoktur. Bu kutsal vazifede kendisine başarılar temenni ederim.” dedi.

Ardından konuşan oda Meclis Başkanımız Hasan Yıldırım, “Öncelikle bende Paşa Başkanımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Devraldığım bu kutsal görevi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelen tüm çabayı sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Uzun yıllar Meclis Üyeliği, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği gibi görevlerden sonra, Meclis Başkanlığı görevini bana layık gören tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim. Birlikte Gemlik için, üyelerimiz için güzel projeler üretip faydalı işler yapmak için daha çok çalışmaya hazırız. Tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar temenni ederim “şeklinde konuştu.

Eski yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt’da Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde başarılar dileyen Akıt, Eski başkan vekilim, sevdiğim kardeşim, Hasan Yıldırım’ın Meclis Başkanı olmasından dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Uzun yıllardır GTSO çatısı altında edindiği tecrübelerini bu makamında da kullanıp faydalı işlere imza atacağına inancım tamdır. Kendisine görevinde başarılar dilerim “ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.