Gemlik Basketbol’da Seyirci Devrede 71 – 65

Final grubuna kalan Gemlik ekibi Gemlik Basketbol ilk maçında Edirne Belediyespor ile Gemlik Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk çeyreği Edirne Belediyespor’un üstünlüğü ile geçilirken, 8-17 gibi önemli fark attı. İlk yarı ise 22-30 Edirne Belediyespor üstünlüğü ile geçildi.

Müsabakanın ikinci yarısında ise Gemlik Basketbol seyirci desteği ile geri döndü. Son çeyreğin ikinci diliminde ise seyirci baskısı ve takımın gayretiyle skoru eşitleyen Gemlik ekibi kazandığı teknik fauller ve ardından gelişen ataklarda attıkları sayılarla öne geçti. Müsabaka 71-65 Gemlik Basketbol’un üstülüğü ile noktalandı.

BULUT; GEMLİK’TE YENİLMEK YOK

Gemlik Basketbol Kulüp Başkanı Berkay Bulut ise ”Takımımız seyircimizle birleşince neler yapabileceğini bir kez daha göstermiş oldu. Gemlik’te seyircimizin desteği olursa, bizler kolay yenilmiyoruz. Zorlu rakiplerimiz var. Bu yıl bizden beklenenin üzerinde çalıştık, final grubuna kadar geldik. Yönetimime ve takımıma teşekkür ediyorum. Taraftar yanımızda olursa, fazlası da hayal olmaz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.