Murat Çakır Ak Parti’den aday adayı

Gemlikli İş Adamı Murat Çakır, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Bursa 2. Bölgeden adayı adayı oldu. Başvurusunu il başkanlığına yapan Çakır, ardından Gemlik İlçe Teşkilatını kurmayları ile ziyaret etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi tarafından karşılanan Çakır; ”Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak ve yolunda yalnız bırakmamak adına teşkilatımızda çeşitli zamanlarda görev aldık. Gemlik’in önemli eksiği Ankara’da temsil edilmemesi. Kim olduğu önemli değil, Gemlik’ten bir vekil çıkarmalıyız. Gemlik’ten çıkacak vekilin de, iktidar partisinden olmasını arzu ediyoruz” dedi.

Ardından söz alan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ”Murat Çakır teşkilatımızdan kopmamış ve her zaman destek vermiş bir isimdir. Aday adaylığından çok memnun oldum. Bizler de, Gemlik’ten milletvekili çıkmasını arzu ediyoruz. Bunun için çalışacağız. Hem Ankara’da temsilcimiz olması, hem de yerel seçimlerde yapılacak çalışmalara katkısı göz önüne alındığından, Gemlik’in vekili bizler için kazanım olur” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.