Ak Parti Teşkilat Buluşmasında Birlik Mesajları

Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat buluşması Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binasında yapıldı.

Buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, İl Yöneticileri, Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık, Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İhsan Doğan, teşkilat yönetimi ve görevlileri katıldı. Mahalle sorumlularının da yer altığı toplantıda önceki dönem ilçe başkanları ve yönetimleri de yer aldı.

SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRIYORUZ

Ak Parti teşkilatlarının kurulduğu günden itibaren ”Yarın Seçim Var” havasıyla çalıştığını ifade eden İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Ak Parti, milletin güveniyle, duasıyla ve gayretleriyle bugünlere gelmiştir. Teşkilatlarımız, her kesim tarafından da çalışkanlığı ile dikkat çekmiştir. Yaklaşan Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakalı da çalışma programımızı açıklamadan önce teşkilatımıza bugüne kadar hizmet veren isimlerle bir araya gelmek istedik.

Seçimler ile alakalı yol haritamızı Genel Merkezimiz açıklayacak. Bizim şu anki sloganımız ise ‘Seni Başkan Yapacağız’ olacaktır. Ak Parti, Gemlik’te de önemli bir ivme kazandı. Hedefimiz ve çalışmalarımız bu nedenle daha yoğun olacaktır. Vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini karşılamalı, onların içinde olmaya devam etmeliyiz. Şimdiden tüm teşkilat mensuplarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederiz. Gemlik Ak Parti ilk günkü aşkla 24 Haziran’a hazırdır.

#senibaşkanyapacağız

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.