Ağdemir, ” TBMM’de içimizden biri olmasından memnun oluruz”

   Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile alakalı açıklamalarda bulundu. Ağdemir, Gemlik’ten bir ismin TBMM de yer almasını memnuniyetle karşılayacaklarını ifade ederken, Oda Meclisinde de üye olan Zafer Işık’ın İş Dünyasını da temsil edebileceğinin altını çizdi.

  A ğdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ”Zafer Işık, GTSO Meclis Başkanlığı dönemimde başkanvekilliğimizi yapan değerli bir isimdir. Onun aday adaylığını açıklaması Gemlik’in büyük bölümünde olduğu gibi bizlerde de heyecan yarattı. İktidar Partisi Ak Parti, Gemlik’te de en büyük oy oranına sahip olan partidir. Bursa’da ”Ak Parti sahillerde kaybediyor” söylemini Gemlik her zaman tersine çıkardığı için, Gemlik’ten bir adayımızın mecliste olmasını bizler de isteriz.

   Gemlik gibi ekonomik açıdan önemli bir bölgeden milletvekilinin mecliste bizleri temsil etmesi, hem iş dünyası, hem Ticaret Odası, hem de Gemlik adına anlamlı olacaktır. Oda olarak siyasi partilere eşit mesafede tavır sergiliyoruz ama bizler de içimizden birini TBMM’de görmek isteriz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.