GTSO Yeni Yönetimle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasında seçim Sonrası İlk Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Bağımsız Gemlik üniversitesi kurulması ve Organize Sanayi bölgesi oluşturulması ile alakalı konularda lobi çalışmasının hızlandırılması ele alındı.

Toplantının açılışını Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir yaptı.  Ağdemir, ” Yeni bir dönem ve ilk toplantımız. Gemlik’imiz için, ilçemiz için, üyelerimiz için şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Birlikte güzel işler yapacağımıza inancım tamdır. Hepinize yeni görevinizde başarılar dilerim. Rabbim bizleri utandırmasın. “ dedi.

Başkanın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri ve Sayman üye seçimleri yapıldı. Kapalı oylamayla yapılan seçim sonucunda ; Abdullah Kavlak ve Semih Aşkın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerine seçilirken , Şefik Yılmaz’da Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine seçildi.

Yapılan seçimin ardından gündem maddeleri görüşüldü.

GTSO  Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih Buluk, “Şu an gündemde olan üniversitelerin bölünmesi sürecinde, Gemlik’e bir üniversite kazandırma noktasında lobi çalışmaları yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için odamızın tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK ‘lar ve diğer kanaat önderleri ile ortak çalışmalar yaparak Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için çalışmalıyız”dedi.

Konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir,  Gemlik’e üniversite kazandırılması hususunda aynı fikirde olduğunu belirterek, “daha önce ki en büyük sıkıntılardan biri hocaların ulaşım sıkıntısı idi. Artık bu sorun yapılan köprü ile ortadan kalkmış oldu. Bu noktada Gemlik’e bir üniversite kazandırmak için azimle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Ayrıca Gemlik Küçük Sanayimizin de içler acısı durumunu biliyoruz. Son derece zor şartlarda üretim yapmaya çalışan,  katma değer yaratan küçük sanayi esnafımıza da destek olacağız. Gemlik’e yakışır bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması noktasında bir danışman kuruluşla çalışarak fizibilite çalışmalarına başlayıp, bu noktada da lobi çalışmalarına hız vereceğiz. “ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.