MİNİK YÜZÜCÜLER GEMLİK’TE BULUŞTU

Her yıl binlerce kişiyi su sporlarıyla buluşturan Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yüzme Havuzunun hafta sonu misafirleri 2008-2009 doğumlu minik yüzücüler oldu. Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Geleneksel Yüzme Şenliği, 16 spor kulübünden 375 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yüzme Şenliğinde minik şampiyonlar, kulvarlarda tribünleri tıklım tıklım dolduran velilerinin büyük destekleriyle yarıştı.

Kulvarlarda heyecanla kulaç atan minik sporcuların performansları velilerinden büyük alkış aldı. Yarışlardan sonra mutluluklarını ifade eden altın kulaçlar, yüzme sporunu çok sevdiklerini, hocalarının kendileriyle çok iyi ilgilendiklerini dile getirdi.

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adına kızlar kategorisinde yarışan Elif Öner 100metre serbest stilde 3., 50metre de 2. olurken İrem Naz Gül 50metre kurbağa da 3., Bengü Su Akdağ 5. oldu. Erkeklerde ise Mehmet Doruk Sap sırt ve serbest stilde 6., Ada Şentürk kurbağa da 7. olarak ailesini ve kulübünü gururlandırdı. Müsabakaların sonunda dereceye giren yüzücülere ödülleri federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Hulusi Gandar, “Bu yıl 3.sünü organize ettiğimiz Geleneksel Yüzme Şenliği 375 sporcunun katılımıyla gerçekleştirdik. Gerek sporcularımızın gerekse de tribünlerde minik kulaçların heyecanını paylaşan değerli velilerimizin organizasyona katılımları bizleri çok mutlu etti. Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz olmak üzere Kulübümüzün Yüzme Antrenörleri Aylin Tümer, Hayrettin Öz, Erdem Ulaş hocalarımıza, katılımcı kulüp temsilcilerimize, katılan tüm antrenör ve hakemlerimize yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.