Gemlik Muhtarları; ”Gemlik’ten Vekil İstiyoruz”

Gemlik’te bulunan mahalle ve köy muhtarları, Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık’ın düzenlediği kahvaltıya katıldılar. Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik’ten bir milletvekili çıkması konusunda ortak açıklama yaparken, Zafer Işık’ı da desteklediklerinin altını çizdiler.

Çiftlik Kasap Izgara Salonunda düzenlenen kahvaltı programına Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik, Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Necmettin Şanlı, mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra basın mensupları da katıldı.

IŞIK; KAZANAN GEMLİK OLACAKTIR

Kahvaltı sonrasında ilk sözü alan Ak Parti Aday Adayı Zafer Işık, ”Türkiye bu seçimlerde bölgelerden seçilecek vekillerle temsil edilecek. 1 Kasım seçimlerini referans alırsak Ak Parti 13 milletvekili çıkarıyor. Gemlik’te Ak Parti’nin çok adayı çıkaracağı 2. Bölgede yer alıyoruz. Gemlik’te burada farkını gösterecektir. Ak Parti’den farklı aday adayı arkadaşlarımız var. Onların da görüşü Gemlik’ten milletvekili çıkması yönünde.

Gemlik Altan Bey’den bu yana milletvekili çıkaramıyor. Gemlik’te son dönemde gördüğümüz kadarıyla vekil çıkarılması için ısrar var. Gemlik’ten vekil çıkması durumunda da kazanan Gemlik olacaktır” dedi.

ENVER ÇELİK; ZAFER BAŞKAN’IN ADAYLIĞINA SEVİNDİK

Bursa Gemlik Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Çelik; ”Zafer Başkanın aday olması bizleri de memnun etti. Uzun süredir bakanlarımız dahil herkese Gemlik’in milletvekili olması gerektiğini vurgulamıştık. Seçmenlerimiz de Gemlik’ten milletvekili çıkmasını arzu ediyor. Zafer Bey’in Ankara’da olmasının Gemlik adına da faydalı olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

ŞANLI; CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVETİNDE DİLEKÇE İLE BELİRTMİŞTİM

Ardından söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şube Başkanı Necmettin Şanlı ise; ”Uzun yıllardan beri dile getiriyoruz. Cumhurbaşkanımızın davetinde de dilekçe ile Cumhurbaşkanımıza Gemlik’ten Milletvekili çıkması gerekliliğini iletmiştik. Gemlik’ten aday çıkması tüm Gemlik’in olduğu gibi bizler içinde önemli bir konudur” ifadelerini kullandı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.