Gülten Ayhan; Ülkemizin Bizlere İhtiyacı Var

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Aday Adayı Gülten Ayhan, Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusu sonrasında İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada açıklama yana Ayhan, aday adayı olmasının sebebinin, ülkenin her zamankinden çok Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Ayhan; ”MHP kadrolarında yer almaktan ve aday olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Ayhan açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi; ”Burada bulunma nedenimiz 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleridir. Seçimlerde ben de mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında aday adaylığımı sizlerle paylaşmak, Gemlik halkına ve yüce Türk milletine açıklamak istiyorum.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM

Ülkemizin içte ve dışta karşı karşıya kaldığı yüksek risk ve tehditler karşısında değerlendirmesi ve yeniden yol haritasının çizilmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu nedenle Milli ve Manevi zorunlulukların ağırlığı doğal olarak hepimizin üzerinde çok fazladır. Milliyetçi Hareket Partisi ilkeli, milli, ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışıyla bütün bu ağır sorumlulukların üstesinden gelecek fedakarlıkların en büyüğünü gösterecektir.

Bu anlayışla önce milletime sonra Bursa’mıza ve Gemlik’imize hizmet etmek için yola çıktım. Takdir önce Allah, sonra yüce Türk milletinindir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.